Forum walecznych inaczej czyli sojusz "BEZ NAZWY"
DObrze jakby co to proponuję zacząć od przyszłego tygodnia. Kto się pisze na przywódcę?
Shayowi i Pozorowi powiemy sorry very. Jak będą chcieli z nami grać, to niech napiszą podania do nowego soja.
Kurwa powiem Wam że już mam dość zmian sojuszy ale jak mus to mus.
W poniedziałek jadę na urlop. Chciałbym żeby do tego czasu sprawa była wyjaśniona.
ok. fajnie że popieracie moją decyzję, mnie też irytują te ciągłe zmiany i mam nadzieje że ta jest ostatnia,
proponuje aby jeśli kto ma wysoki poziom ambasady to się pochwalił
ja mam 9ty więc to trochę za mało
4 lvl wiec nie ma się czym chwalić A co do władz to myślę, że szefu może dalej sprawować najwyższą funkcję (napisałem może, bo nie wszyscy się mogą ze mną zgadzać). Reszta jak tam uważacie Najlepiej ktoś kto ma czas aby mieć co dziennie oko na różne sprawy związane z sojuszem. A co do nazwy to najpierw zadajcie sobie pytanie czy ma być śmieszna, idiotyczna, czy może naprawdę fajna?? Bo wybaczcie ale koczownicy, czy wędrujący trampowie są całkowicie bez sensu (oczywiście moim skromnym zdaniem). Nazwa ma przyciągać, wywoływać pozytywne bodźce wśród grających, a nie doprowadzać do wybuchu śmiechu. Jeszcze kiedyś wylądujemy na demotywatorach i będzie
Szefu cos wspominal o zakonczeniu przygody z ikariam ale jesli sie zdecyduje z nami pozostac i bedzie nas chcial to jak najbardziej optuje za tym aby byl przywodca w nowopowstalym (O ironio!!!znow?) sojuszu.Reszte sie dogada.
Moja propozycja co do nazwy nadal taka sama-ARES TEAM,ale jesli nie to PRAETORIANS jak najbardziej tak.To bardzo dobra nazwa choc w historii Rzymu zapisala sie nie najlepiej.
dobra rozbuduję ambasady, dzięki za poparcie. Mam dwie w tej chwili jedną na 10lvl i jedną na 4lvl.
Jednak chciałbym żeby był jakiś kontrkandydat dla mnie. Na urlop jadę w Polskę, wezmę lapka i jakoś to będzie.
Administrator
moja propozycja to WYZNAWCY KAMASUTRY i uwazam ze jest dobra:))))
Zygdryd zostaniesz Generałem. Spokuś głównym sekretarzem, sebasthian dyplomatą i opiekunem forum.
Do rady jako doradców chciałbym desygnować: Nikai, treeofme i Dart.
Ponieważ w tej chwili komunikacja w sojuszu lekko szwankuje taki proponuję obecnie "gabinet cieni".
Potem oczywiście dopuszczamy korekty na poszczególnych stanowiskach, jednakże mam nadzieję że skład zarządzający już się nie będzie zmieniał.
Próg do przyjęcia w szeregi nowego sojuszu to 70k w ogólnych i 1,5k w generałach.
Osoby które są w BN obecnie i nie spełniają tych wymogów będą weryfikowane przez nas wspólnie.
Co do nazwy, to tradycyjnie sobie zagłosujemy, aczkolwiek mnie jest to obojętne bo przedstawiacie bardzo rozsądne propozycje.